Järjestöristeily 2019. Hämeen piiri järjestää kuljetuksen risteilylle.

15.8.2019

MLL:n yhdistystoimijoiden risteilyviikonloppu 11.-13.10.2019 on taas täällä.

Tämän vuoden risteilyllä kohderyhmänä ovat yhdistysten hallitusten jäsenet. Risteilyllä onkin kaikille yhteisen ohjelman ja piirikohtaisten tapaamisten lisäksi työpajoja vastuualueittain: puheenjohtaja/varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, jäsenvastaava, perhekahvilavastaava, nuorisovastaava ja viestintävastaava. Myös muut hallituksen jäsenet voivat osallistua risteilylle, vaikka juuri oman vastuualueen työpajaa risteilyllä ei olisikaan.

Hämeen piiri järjestää taas maksuttoman kuljetuksen risteilylle. Bussi lähtee pe 11.10. Tampereelta piiritoimistolta klo 12 ja matkaa teemme moottoritietä pitkin ja nappaamme pikavuoropysäkeiltä MLL väkeä mukaan eli merkitse lomakkeeseen pysäkki, mistä haluat tulla kyytiin. Paluumatkan teemme samaa reittiä pitkin.

Ilmoittaudu MLL:n Järjestöristeilyn bussikuljetukseen tästä linkistä

Lisätietoa kuljetukseen liittyen saat bussiemännältämme Miialta miia.mustalahti@mll.fi tai 050-4363230

Lisätietoa risteilystä sekä ilmoittautuminen risteilylle ja työpajoihin Yhdistysnetin kautta

Kuva: Tallink Silja