Joulun aukioloaikoja ja palvelut joulun aikana

11.12.2018Nyt on tullut aika rauhoittua, nauttia joulunajasta ja kerätä voimia tulevalle vuodelle. Toivotamme Sinulle ja läheisillesi hyvää ja rauhallista joulun aikaa sekä onnellista uutta vuotta 2019!

 

*Piiritoimisto on suljettu pe 21.12.2018 - pe 4.1.2019

*Lastenhoitajavälitys on suljettu pe 21.12.2018 - ti 1.1.2019

 

 

MLL:n palvelut joulun aikana:

Lastenhoitovälitysjärjestelmä uudistui joulukuun alussa, nyt perheen on mahdollista etsiä hoitajaa myös välityspisteen ollessa kiinni. Jos tarvitset hoitajaa välityspisteen joulutauon aikana, kannattaa lukaista välitysjärjestelmän uudistamista koskeva uutinen. Samalla tarkistettiin myös hoitajien palkka, jota hieman korotettiin.

https://hameenpiiri.mll.fi/perheille/lastenhoitoapua/

 

Lasten ja nuorten puhelin päivystää 23.12.2018–1.1.2019 välisenä aikana joka päivä kello 14–17. Muina lomapäivinä numerossa 116 111 vastataan maanantaista perjantaihin kello 14–20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 17–20.

https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

 

Vanhempainpuhelimessa vastataan viimeisen kerran torstaina 20. joulukuuta ennen joulutaukoa. Vanhempainpuhelimeen voi ottaa yhteyttä jälleen 7. tammikuuta 2019.

https://www.mll.fi/vanhemmille/toiminta-lapsiperheille/vanhempainpuhelin/

 

Mitä tehtäis?

Aattoilta pitkä on, ja sen aikana lapset ehtivät moneen kertaan kysyä mitä tehtäis? Jouluhöpön estämiseksi voi etsiä ideoita Leikkipankista, josta löytyy leikkejä erilaisiin tilanteisiin ja eri-ikäisille leikkijöille.
https://leikkipankki.leikkipäivä.fi/haku

Koululaisten joululoma voi olla kaksikin viikkoa pitkä ja sen aikana ehtii tehdä vaikka mitä. Jos omat tekemisideat alkavat ehtyä niin kannattaa kurkata Lapsemme-lehden artikkelit Halvat huvit ja Halvat huvit talvella. Niistä löytyy vinkkejä edulliseen tekemiseen perheen kesken.
Halvat huvit artikkeli Lapsemme lehdessä
Halvat huvit talvella artikkeli Lapsemme lehdessä