Etsimme piirin toimistolle Tampereelle STEA:n Paikka auki -rahoituksella alle 30-vuotiasta työtöntä nuorta VIESTINTÄASSISTENTIKSI vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

8.8.2018

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on valtakunnallinen kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta ja hyvinvointia. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri on yksi liiton 10 piirijärjestöstä. Piiri toimii Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä. Piirin alueella toimii 80 itsenäistä paikallisyhdistystä, joissa on jäseniä yhteensä 12 802.

Etsimme MLL:n Hämeen piirin toimistolle Tampereelle STEA:n Paikka auki -rahoituksella alle 30-vuotiasta
työtöntä nuorta vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

Viestintäassistentiksi

tehtäviisi kuuluu piirin verkkosivujen ja somekanavien päivittäminen ja seuranta, kuvien ja videoiden tuottamista, viestintäaineiston suunnittelu-, toteutus- ja taittotehtäviä ja muita mahdollisia viestintätehtäviä piirissä. Ohjelmistotyökaluista piirissä on käytössä mm. Adobe InDesign, Photoshop, ja Illustrator. Tehtävä sopii erittäin hyvin esim. vastavalmistuneelle markkinointi- tai viestintäalan nuorelle tekijälle.

Toivomme Sinulta sosiaalisen median tuntemusta ja monikanavaista käyttämisosaamista, kuvaus- ja videointitaitoja, sanallista osaamista, järjestötoiminnan tuntemusta, vuorovaikutustaitoja ja uusia ideoita. Tärkeää on aito kiinnostus tehdä järjestötyötä viestinnän keinoin. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen ja antoisan, MLL:n arvoihin pohjautuvan työn ja saat työkokemusta viestinnän tehtäviin työllistymiseksi.

Työtehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde alkaa 17.9 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjä koskevan TES:n mukainen.

Hakemus sekä PDF-muotoinen omalla nimelläsi nimetty ansioluettelosi pyydetään lähettämään viimeistään 23.8.2018 klo 16 mennessä osoitteella hameen.piiri(at)mll.fi

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Marita Viertonen p. 044 299 0541 ke 15.8. klo 15.30-17.