Ajankohtaista

Hyvä Joulumieli -keräykseen lahjoitettiin jouluaattoon mennessä 1 705 348 euroa. Tänä vuonna 70 euron arvoisia lahjakortteja jaettiin MLL:n ja SPR:n yhteisessä keräyksessä ennätykselliset 22 000 kappaletta, 4 000 korttia enemmän kuin viime vuonna. Lahjakortit jaettiin vähävaraisille tai vaikeassa elämäntilanteessa oleville lapsiperheille.
Tukioppilastoiminta on peruskoulun yläluokilla toimiva tukijärjestelmä, joka perustuu vertaistuen ajatukseen. Tukioppilas on tavallinen vapaaehtoinen oppilas, joka haluaa toimia kouluyhteisön hyväksi ja auttaa muita oppilaita. Tukioppilastoiminnan tavoitteena on edistää hyviä toverisuhteita, viihtyvyyttä, yhteisvastuuta sekä turvallista ja kannustavaa ilmapiiriä koulussa.
Piirin syyskokous valitsi kokouksessaan 19.11.2015 piirihallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Piirin puheenjohtajana jatkaa Seija Ahola Pirkkalasta. Uusina jäseninä piirihallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Katariina Valonen Punkalaitumelta ja Sanna Kaukonen Hollolasta. Uusiksi varajäseniksi valittiin Anu Maununen Hämeenlinnasta ja Elina Rauva Sastamalasta. Lämpimät onnittelut kaikille!