Ajankohtaista

Kaikki Kotineuvolan hoito-oppaat tulevat luettavaksi sähköisenä versiona vuoden 2016 aikana. Jatkamme edelleen myös painettujen oppaiden jakelua.
Panostaminen perheiden ennalta vahvistaviin palveluihin on kunnalle kannattava investointi, joka tuottaa hyvinvointia ja säästää varoja. Perheiden hyvinvointia tuetaan parhaiten tarjoamalla vanhemmille riittävää ja varhaista tukea vanhemmuuteen.
Lämmin kiitos MLL:n Hämeen piirin naistoimikunnalle, joka on lahjoittanut 6 000 euroa piirin alueella järjestettävään Lukumummi ja -vaari -toimintaan. Vuonna 2015 Hämeen piirin toiminnassa on ollut mukana vapaaehtoisia Lukumummeja ja -vaareja mm. Tampereella, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Janakkalassa.
Hyvä Joulumieli -keräykseen lahjoitettiin jouluaattoon mennessä 1 705 348 euroa. Tänä vuonna 70 euron arvoisia lahjakortteja jaettiin MLL:n ja SPR:n yhteisessä keräyksessä ennätykselliset 22 000 kappaletta, 4 000 korttia enemmän kuin viime vuonna. Lahjakortit jaettiin vähävaraisille tai vaikeassa elämäntilanteessa oleville lapsiperheille.
Tukioppilastoiminta on peruskoulun yläluokilla toimiva tukijärjestelmä, joka perustuu vertaistuen ajatukseen. Tukioppilas on tavallinen vapaaehtoinen oppilas, joka haluaa toimia kouluyhteisön hyväksi ja auttaa muita oppilaita. Tukioppilastoiminnan tavoitteena on edistää hyviä toverisuhteita, viihtyvyyttä, yhteisvastuuta sekä turvallista ja kannustavaa ilmapiiriä koulussa.
Piirin syyskokous valitsi kokouksessaan 19.11.2015 piirihallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Piirin puheenjohtajana jatkaa Seija Ahola Pirkkalasta. Uusina jäseninä piirihallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Katariina Valonen Punkalaitumelta ja Sanna Kaukonen Hollolasta. Uusiksi varajäseniksi valittiin Anu Maununen Hämeenlinnasta ja Elina Rauva Sastamalasta. Lämpimät onnittelut kaikille!