Ajankohtaista

Ajoissa tarjottu tuki voi tehokkaasti ehkäistä nuorten pahoinvointia ja syrjäytymistä. Puolustusvoimat tavoittaa vuosittain laajasti nuoret miehet, sillä varusmiespalveluksen suorittaa kolme neljäsosaa palvelusikäisistä miehistä. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Isä-hanke ja puolustusvoimat ovat yhteistyössä selvittäneet varusmiesten hyvinvointiin ja elämänhallintaan vaikuttavia tekijöitä ja luoneet koulutusmallin niiden tukemiseksi.
Haemme MLL:n Hämeen piiriin oikeaa asennetta omaavia nuorisokouluttajia tuntiperusteisiin kouluttajatehtäviin.
MLL:n Hämeen piirin verkkolehti 5.9.2013
Tule mukaan!
Hämeen lasten säätiön tarkoituksena on edistää tuen tarpeessa olevien lasten, nuorten ja heidän perheittensä mahdollisuuksia hyvään ja tasavertaiseen elämään sekä turvalliseen kasvuympäristöön. Hämeen lasten säätiön toimialue on Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Päijät-Häme.
Kun palauttaa pulloja Lidl-myymälöiden palautusautomaatteihin voi valita, haluaako lunastaa pantin vai osallistua arpajaisiin ja tukea samalla Lasten ja nuorten puhelimen toimintaa. MLL:n pullonpalautusarpajaiset käynnistyvät Lidl-kauppaketjun myymälöissä 1.6. 2013
Lähde: http://www.mll.fi/medialle/kannanotot_ja_lausunnot/?x41070=17521937
Puolustusvoimat ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) isä-hanke (2010–2013) tekevät yhteistyötä, jonka tarkoituksena on vahvistaa varusmiesten hyvinvointia ja elämänhallintavalmiuksia. Tänä päivänä puhutaan paljon nuorten pahoinvoinnista ja syrjäytymisestä. Puolustusvoimilla on merkittävä mahdollisuus olla omalta osaltaan tukemassa ja vahvistamassa varusmiesikäisten nuorten aikuisten jaksamista ja selviytymistä kohti hyvää aikuisuutta.
Tasavallan Presidentti on myöntänyt 34 äidille Valkoisen Ruusun Ritarikunnan I luokan mitalin kultaristein tunnustuksena merkittävästä työstä kasvattajana. Kunniamerkit luovutetaan äideille äitienpäiväjuhlassa Säätytalolla Helsingissä.
"KVARTETTI" Unohtumaton komedia! Lavalla valovoimaiset tähdet. Tervetuloa mukaan!
RSS ATOM