Ajankohtaista

Tampereen Ylioppilasteatteri tarjoaa ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille. Tampereen Ylioppilasteatterin Hupsistakeikkaa -lasten sunnuntait toteutetaan tänä keväänä kolmena sunnuntaina. Luvassa on lastenimproa, satunäytelmää ja äitienpäivän konserttia.
Lapsi- ja perhejärjestöt vaativat lapsiin ja perheisiin investoimista tulevan hallituksen strategiseksi painopisteeksi. Valtioneuvostossa hajallaan olevasta lapsi-, nuoriso- ja perhepolitiikasta on luotava toimiva kokonaisuus. Lapsiin ja perheisiin investoimisella luodaan kestävän kasvun edellytykset koko yhteiskunnalle. Lasten hyvinvoinnin ja suotuisten kasvuolosuhteiden edistäminen on nostettava politiikan keskiöön.
Tervetuloa MLL:n Punkalaitumen yhdistyksen Punkalaitumen kunnantalolla ma 23.3 klo 18.30 järjestämään vaalipaneeliin, jossa keskustellaan lapsiin ja perheisiin liittyvistä asioista. Vaalipaneelin puheenjohtajana toimii MLL:n Hämeen piirin toiminnanjohtaja Marita Viertonen. Mukaan keskusteluun ovat ilmoittautuneet Pirkanmaan vaalipiirin kansanedustajaehdokkaat: Sofia Vikman (kokoomus), kansanedustaja, YTM Hanna Tainio (SDP), kansanedustaja, lääketieteen tohtori Raija Moilanen (keskusta), sairaanhoitaja Kirsi-Maarit Asplund (perussuomalaiset), asuntomyyjä Olli-Poika Parviainen (vihreät), apulaispormestari Anna Kontula (vasemmistoliitto), kansanedustaja, tutkija Pirjo Raunio (kristillisdemokraatit), koulutuspäällikkö
Enkelikirkko ja enkelikulkue 61. kerran
RSS ATOM