Ajankohtaista

Perheen yhteinen lautapeli -ilta!
Äitienpäivänä 10. toukokuuta palkitaan 35 kasvattajana ansioitunutta äitiä Valkoisen Ruusun Ritarikunnan I luokan mitalilla. Heistä 34 osallistuu valtioneuvoston juhlahuoneisto Smolnassa pidettävään äitienpäiväjuhlan, jonka järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliitto yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön kanssa.
Voit tulla mukaan koulutukseen, vaikka et olisi MLL:n toiminnassa vielä mukana!
Onnettomuusuutisointi tavoittaa sekä nuoret koululaiset että pienet lapset. Lasta tilanne voi hämmentää ja pelottaa. Aikuinen auttaa lasta jo olemalla läsnä, kuuntelemalla ja pysymällä rauhallisena.
Tampereen Ylioppilasteatteri tarjoaa ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille. Tampereen Ylioppilasteatterin Hupsistakeikkaa -lasten sunnuntait toteutetaan tänä keväänä kolmena sunnuntaina. Luvassa on lastenimproa, satunäytelmää ja äitienpäivän konserttia.
Lapsi- ja perhejärjestöt vaativat lapsiin ja perheisiin investoimista tulevan hallituksen strategiseksi painopisteeksi. Valtioneuvostossa hajallaan olevasta lapsi-, nuoriso- ja perhepolitiikasta on luotava toimiva kokonaisuus. Lapsiin ja perheisiin investoimisella luodaan kestävän kasvun edellytykset koko yhteiskunnalle. Lasten hyvinvoinnin ja suotuisten kasvuolosuhteiden edistäminen on nostettava politiikan keskiöön.
Tervetuloa MLL:n Punkalaitumen yhdistyksen Punkalaitumen kunnantalolla ma 23.3 klo 18.30 järjestämään vaalipaneeliin, jossa keskustellaan lapsiin ja perheisiin liittyvistä asioista. Vaalipaneelin puheenjohtajana toimii MLL:n Hämeen piirin toiminnanjohtaja Marita Viertonen. Mukaan keskusteluun ovat ilmoittautuneet Pirkanmaan vaalipiirin kansanedustajaehdokkaat: Sofia Vikman (kokoomus), kansanedustaja, YTM Hanna Tainio (SDP), kansanedustaja, lääketieteen tohtori Raija Moilanen (keskusta), sairaanhoitaja Kirsi-Maarit Asplund (perussuomalaiset), asuntomyyjä Olli-Poika Parviainen (vihreät), apulaispormestari Anna Kontula (vasemmistoliitto), kansanedustaja, tutkija Pirjo Raunio (kristillisdemokraatit), koulutuspäällikkö
RSS ATOM